Oeps...voutje
Door: don Edu
Blijf op de hoogte en volg Edu & Sjaak
17 December 2007 | Thailand, Ao Nang
Vandaag eine heerlikke vakansiedaag gehad, iers op straot beej ein kaokmevrouw gegaete en toen naeve ut strand op gelaupe en gehange. Strax ff waat uuuuuhm bikke en dan veurbereije um naor Railay te gaon en dao gaon weej ff VIP-pe hebbe ein waan plek gevonde, maar waal top-end klasse dus..!!
Ps had ik al verteld det weej net eine daag telaat ware um ein ech Bikertreffe mei te make, heb ik weer. Waal nog ein gas Bikers gezeen op knappe fietse. En Sjaak zaet al die kieke net zoe Cool as det geej kin kieke...jao duh..ech nie..!!
17 December 2007 - 10:37
Niks Aan:
Zit in de snieeje thais te bikken snap nee waorum ze zoe veer weg mos gaon um det bikke te bikke,chisco had vriedaag auk ein thaise riesbuffet laote komme helaas kos er neemand mier in. -
17 December 2007 - 11:01
Monique:
realiseer och det ut heej vruust!!!
heerlik det ge naeve ut strand heb gelaupe, (zonder winterjas!!!) doar heb ik auk zin in!!! -
17 December 2007 - 11:10
Oesie:
brr echt koud hier! Verwarming hoog, kerstlichtjes aan en onder de deken op ut benkse! Klinkt nog steeds erg goed (en vooral warm!!)daar bij jullie! Koesie -
17 December 2007 - 12:30
Marly:
Jongens, volgens mich bik geej allein maar, straks pas neet miér in de vliegtuigsteul. Mar blief nog maar ff dao. Heej is 't kalt. -
17 December 2007 - 15:54
Juudje:
Och...waat is kalt...
trouwes gister beej hopsing (Luudje) zeker zoë lekker gegaete...auk oosters trouwes...ok dan behalve dae raukwors,det is belandafood, aduh pedis deze !! haha:-) zaaaaaaaaaaaalig.
ein tip van ein bekinde: "waorum sleise de foto's neet op, op de laptop...." kinse se auk neet mier kwiet rake...
kweet niet hoor.?
VIPse !! -
17 December 2007 - 18:24
Lientje Leka:
Ik kin och prsies vertelle waorum det geej te laat waard op det motortreffe!!!!Geej ziet vuul te vuul tied kwiet met al det geaet van och. Man ut liek wael ein culimair reisverslag.Uh enne ik bin hielemaol neet sjeloers of zoe huur!?! dieke kus