Times Square..
Door: Uncle Ed(u)
Blijf op de hoogte en volg Edu & Sjaak
03 Mei 2012 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Na het uitstappen wat blokjes lopen het park zo gevonden en wat voor een park..! Joggers, fietsers, muzikanten, hondenuitlaatmannetjes, schoolkids inkl een mobiel lunch service van Subway, (ja de broodjes) prachtig hier kun je pas mensen kijken. Natuurlijk ook bij het John Lennon memorialding geweest.
Na enkele uurtjes in het park rond te hebben gehangen verder via Madison blvd, midtown opweg naar Times Square.....waaaaaaaaanzinnig, haast niet te bevatten dat we er gewoon echt zijn...het lijkt of we in een film zijn beland.Wat hier allemaal rondhangt en voorbij vliegt...pffffff Toch een paar winkeltjes binnen gewipt, Disney-store, M&M's-store..! En natuurlijk de swatch-store niet vergeten.
Rockefellerplaza, Empire state building, alles komt voorbij gevlogen...En van al dat geren krijg je natuurlijk megahonger en jullie raden het al, opzoek naar wat te eten. Hotdogs, burgers, kebabs, Wendy's, little China's/Italy's weet ik wat nog meer alles kun je er vinden en krijgen...dus wij gaan op aaraden van Angelique & Dave opzoek naar DE sushitent op 5th avenue 32nd street..IchiUmi, zo en dat was me er eentje..!
Tegen een uur of 21:21 weer met de subway, (nee niet de broodjes), richting downtown om lekker zonder overstap naar Brooklyn te hobbelen.
Dit was in ieder geval een superdagje XL, nu nog ff lekker relaxen showere en morge op voor een dagje fietsen met een NewYorker...ben benieuwd.
Sweet dreams... -x-
04 Mei 2012 - 04:45
Gemertjes:
Jullie komen uitgeteld terug en moeten dan nog voor een relaxvakantie gaan.
Maar geniet van alle indrukken en tot morgen. Xxx -
04 Mei 2012 - 05:37
Angelique:
Oh... Ik wil truuk... Superleuk um og te volge... En nao te druime... En erg leuk det geej auk nao Ichi umi ziet gewaes, dao waas toch niks mis mei, hè?!
Beniejd wat geej kommende daag nog gaot daon, geneet d'r van! Xxxx angelique -
04 Mei 2012 - 06:52
Dave Van Den Bogaard:
Leuk om jullie verslag te lezen!
En een foto van ishiumi die waren we vergeten te nemen,die gaat nog even in onze foto album!!
Het weer ziet er goed uit zie ik!
have fun ;-) -
04 Mei 2012 - 07:09
Loes:
Jaaaaaaaaa die sushi tent bedoelde ik. Vergeten door te geven, maar jullie hebben hem toch gevonden. Had niet anders verwacht :-) Wat een waanzinnige top stad hè. Fiets ze vandaag! Lijkt me erg leuk. Dikke Kus XXX -
04 Mei 2012 - 08:51
Karin:
Geneet d'r van schatjes..... -
04 Mei 2012 - 14:51
Juudje:
Zo ff bijgelezen......mmmmmmklinkt erg tof allemaal,....net als in de film....ik wil het...ook hahaha
Hier vandaag een zonnig dagje op onze trouwdag. Menke is al gevlaoge nao ospel.
Xxxx